Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocham-pati-3: nie sądzę, byłoby mniej narzekania na sędziów i na niesprawiedliwość jak właśnie teraz, w koszykówce, hokeju, tenisie i innych sportach mamy powtórki wideo i nie sprawiło to, że ludzie przestali się tym jarać
  • Odpowiedz
@Remasky: kto się jara tenisem czy hokejem? Fajnie jest pograć samemu,ale żeby oglądać i dyskutować o pomyłkach sędziowskich? Nie sądzę.Piłka jest wyjątkowa.Poza tym nowinki techniczne wprowadzisz i co? W polskiej A-klasie czy w markońskiej 4-lidze też miałby być te same technologie? Za co?
  • Odpowiedz
@kocham-pati-3: W siatkówce czy tenisie wprowadzili i jakoś w niższych ligach czy gorszych turniejach nie ma, więc to nie problem... I nie wierzę w teorię że błędy sędziowskie dodają piłce popularności.
  • Odpowiedz
@kocham-pati-3: Tak jak mowisz. Siatkowka nie porywa tak bardzo bo nie ma w niej niesprawiedliwości. Gdy sedzia wypacza wynik, budza sie emocje, a kibice zyja sytuacja i k----a arbitra przez nastepne dni. Jak wprowadza powtórki, pilka umrze.
  • Odpowiedz
Za sprawa emocji których bedzie mniej gdy nie bedzie pomylek. Proponuje wybrac sie raz na mecz na ktorym pelne trybuny zyja sedziowskim bledem i zobaczysz o co mi chodzi.
  • Odpowiedz
@Remasky: Emocje w rownym stopniu buduja walka na boisku, bramki, pudla i bledy sedziowskie. Moze przesadzilem pisząc ze pilka umrze gdy pojawia sie powtorki, ale zdecydowanie straci na atrakcyjnosci.
  • Odpowiedz
@Majki87: Lekka strata atrakcyjności (bo błędy sędziowskie to tylko mały urywek emocji) kosztem sprawiedliwych wyników. Sądzisz, że to nie jest tego warte?
  • Odpowiedz
@remasky: Sadze ze nie. Mozemy dyskutowac do konca internetu. Byli, sa i beda zarowno przeciwnicy jak i zwolennicy. Ja bede stal przy swoim. I wydaje mi sie ze jak kiedyś zmiany wprowadza to sie z nich pozniej wycofaja. Pozdro.
  • Odpowiedz