Wpis z mikrobloga

Ej Mirki, którzy uprawiają #shisha: znacie może jakieś miejsce, gdzie mogę kupić cybuch do fajki Mya QT? Niby cybuch jak cybuch, ale w tym modelu to korpus obejmuje cybuch, a nie na odwrót (cybuch zwęża się ku dołowi). Poprzedni mi się niestety rozwalił :<

Najlepiej stacjonarnie we Wro, ewentualnie gdzieś przez internety :) Z góry dzięki!
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zwierzak2003: Stoisko w pasażu odwiedzam dosyć często, ale tam, chociaż cybuchy są, takiego nie ma - to bardzo rzadkie rozwiązanie niestety :/ A Allegro przeczesywałem parę razy. Akurat dzisiaj nie, ale tak mi się na napisanie zebrało :P dzięki jednak za odpowiedź!
  • Odpowiedz
@zwierzak2003: w sumie cybucha nie mam od jakieś 3-4 lata, ale odkąd palę fajki, nie korzystam za często z shishy (ze dwa razy paliłem w ciągu ostatnich 3 lat :P korzystając z pękniętego cybucha, którego zabezpieczałem folią aluminiową)
  • Odpowiedz
@Kangel: W mojej Mya Qt cybuch byl normalny, ale mam te wersje z okrągłym dzbanem.

Polecam kupno adaptera, wyjdzie korzystniej. Zapytaj o adapter na theshisha.pl (mają stacjonarkę w wawie)
  • Odpowiedz
B--ń boże w kwestii sziszy.

@zwierzak2003: @diarrhoea: aha ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@diarrhoea: ja mam tę "zwykłą" (chyba?), w każdym razie dzban nie jest na pewno okrągły, ale przynajmniej, dla odmiany, jest cały :P Przyjrzę się temu w wolnym czasie i wybiorę jedną z tych możliwości. Dzięki!
  • Odpowiedz