Aktywne Wpisy
Kidd_Slave +1
Nie miałem komputera do gier od 2018 aż dotąd, na ten moment ograłem:
Cyberpunk 2077
Red dead redemption 2
Disco Elysium
Wiedźmin 3
Są jeszcze jakieś "fabularne hity", które mnie zgniotą? Czuję pustkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gry
Cyberpunk 2077
Red dead redemption 2
Disco Elysium
Wiedźmin 3
Są jeszcze jakieś "fabularne hity", które mnie zgniotą? Czuję pustkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gry
Castellano +4
kiedyś myślałem, że są tu jeszcze normalne osoby, które nie kategoryzują ludzi po ich każdej wypowiedzi na lewaków/prawaków, nie oceniają od razu twojej wypowiedzi, zachowania, nie wyzywają jeśli się z tobą nie zgadzają, nie dają nieproszonych rad jak postępować i żyć, ale teraz tak nie myślę. co rusz każdy wpis o czymkolwiek, to przede wszystkim ocena, przyczepienie łatki i obraza. odechciewa się cokolwiek komentować i wyrażać własne zdanie na tym portalu
Niezależnie od tego czy narzekacie na ceny kart graficznych, wycierające się gumki w #ps4 czy 900p na #xboxone proponuję zamiast #shitstorm zabawę.
1. Liara T'Soni z #masseffect zawróciła nam w głowie na każdej platformie tak samo.
2. #darksouls na #konsole nie jest łatwiejsze.
3. Tortury Trevora w #gtav na #pc będą tak samo niesmaczne. To że będą wyglądały realniej tylko im dodatkowo zaszkodzi.
4. Gry od EA to festiwal bugów też dla #consolepeasants
5. W #wot spotkasz podstbazę w każdym meczu.
6. Kotlet od Ubi co roku smakuje tak samo, nieważne czy zapłacisz za niego 119zł czy 219zł.
7...
I pamiętacie - jesteśmy graczami, szanujmy się - czym byłby multiplayer gdyby wszyscy poszli na fora obrażać się nawzajem.
#xbox360 #ps3 #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
#brakszacunkudlabetonu
a tak w ogóle to się zgadzam z Tobą, dla mnie też priorytetem były gry a nie platformy, chciałem ograć tytuł X to jak była okazja to grywałem na PC, miałem okazję pograć w inny to na psx i tyle w temacie, a od tego 30fps vs 60 fps to srać się chce, ale nie bo na pc mam 4000000K a na ps przecież ledwo co 240p