Wpis z mikrobloga

@studentskyyy: Pewnie. Mi AVG robił bluescreeny na Win8. W-------m i jest spokój. Bitdefender służył mi parę lat temu. Jest okazja to biorę go znowu. Niemiecka robota.
  • Odpowiedz
@Jurigag: Najbardziej w---------y program pod słońcem. Mimo, że go ustawisz żeby nie wkurzał to i tak co chwilę krzyczy. Ma być skuteczny i działać w tle. Nie usuwać mi pliki, które on uważa za niebezpieczne a ja wiem, że są ok, tylko to jakiś crack czy coś innego, co jest dla mnie ważne.
  • Odpowiedz
@weeden: bo automat ZAWSZE będzie gównem, jak wyświetlisz żeby wyświetlał powiadomienia raz na aplikację i po prostu dodasz ją do zaufanych to jest bardzo dobry, ma największa skuteczność, od 10 lat firewall i hips wygrywa praktycznie w każdych testach, skoro uważasz za bezpiecznie to dodajesz do zaufanych i nic nie usuwa.... ale oczywiście twój bitdefender się domyśla że jest zaufany czyli tak naprawdę przepuszcza wszystko dlatego jest gównem ( ͡
  • Odpowiedz
@weeden: Jednak wracam do avg lub czegoś innego, bitdefender fajny program, ale wywala Visual Studio nie można nic poprogramować.

Dodawałem go do wyjątków itd., a bitdefender nadal się wpierdziela. Zbyt inwazyjny to program.
  • Odpowiedz
@studentskyyy: AVG mniej inwazyjny - fakt. Ale jak mówiłem, zaczął mi kolidować z Deamon Toolsem i zaczął wywalać blue screeny w najmniej odpowiednim momencie. Po wywaleniu, wszystko wróciło do normy
  • Odpowiedz