Wpis z mikrobloga

@koch4m_cie: nie kupujcie gotowych blantow- sa drogie i zazwyczaj maja malo materialu w srodku. Za 7e mozna miec grama sredniej jakosci trawki. Za to za 13-20 bardzo dobrej jakosci. Na sylwestra tam nie bylem ale wiem ze jest sieczka na dworze, wszedzie w #!$%@? ludzi, butelki porozwalane, duzo ulic jest zamknietych wiec pozostaje tylko transport riksza ktore to w sylwka sa duzo drozsze (nie warto placic wiecej niz 15euro za przejazd).
@koch4m_cie: Normalnie trzeba by liczyć 50-100€ za #!$%@?ę, ale w sylwestra może być ciężko. Gotowe blanty są spoko jak nie masz co robić z pieniędzmi i lubisz duże ilości tytoniu bez filtra. W każdym innym przypadku zawijaj żur, grudę i turlaj do upadłego
@koch4m_cie: calkiem spoko dlugie i ladnie zapakowane :) z mojego doswiadczenia wynika ze lepiej kupowac z dala od samego centrum a zwlaszcza od z dala od red light district bo tam niezbyt dbają o jakosc
@koch4m_cie: zaopatrzyć się w mapę, i połazić po mieści, nie kupować zielonego w centrum ( polecam the border ) w centrum w nocy uważać na ulicznych dilerów i złodziej, a jak już będzie ciemno, to pewnie tak jak i ja będziecie czegoś szukać :)