Aktywne Wpisy
keymac +10

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
- Może się znaleźć taka z podobnym światopoglądem 24.9% (72)
- Małe szanse na dobre dopasowanie 20.4% (59)
- Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje 54.7% (158)

Od pewnego czasu mam problem z baterią w moim Desire Z. Po naładowaniu niby do pełna i korzystaniu normalnie z telefonu (pare sms'ow, chwila na fejsie, cokolwiek) bateria spada w zaskakującym tempie, aż do wyłączenia się telefonu (tzn. nie rozładowuje się do 0, tylko w pewnym momencie się wyłącza). Po ponownym uruchomieniu telefonu wyskakuje mi na przykład 5% baterii, aczkolwiek jeśli jeszcze raz uruchomię ponownie - pokazuje się już znacznie więcej, np. 70%. Parę razy tak się powyłącza sam i już nie mogę uruchomić telefonu ponownie.
Resetowałem statystyki baterii w recovery - bez skutku.
Jakieś pomysły? Czy może teraz jest wymagane kupno nowej baterii? Wspomnę jeszcze, że gdy np. chcę napisać sms'a na dworze (przy minusowych temperaturach) telefon wyłącza się po chwili.
No nic, czyli tylko kupno nowej baterii pomoże. Jak myślicie, kupować oryginalną baterię, dedykowaną do mojego telefonu czy może pokusić się o baterię z htc desire S - w porównaniu do mojej ma nieco większą pojemność a i tak pasuje. Mogą występować