Aktywne Wpisy

sztefen_muller +325
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: LTuu9PBAFQAF
Pobierz
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki

Hej ekipa z unity, wiecie może czemu w Sprite Renderer, przy ustawionym materiale Default-Diffuse mój obiekt, który powinien być okrągły, jest taki o jak widać?
źródło: comment_fL5f4rzDVb9b6WxwQj5HvG6OnTHIymIB.jpg
Pobierzhttp://forum.unity3d.com/threads/texture-transparency.48258/
źródło: comment_vMJakemmskTCQQqNws9VKSmhVQBjJaTf.jpg
Pobierzźródło: comment_4qcOZSg0R040y0KOORyUeusXK0RoDlnG.jpg
Pobierz@izhmael: Teraz zaimportowałem bezpośrednio psd
@Wextor: właśnie po przeciągnięciu mam Sprites-Default, a on oświetlenia nie łapie, o ile dobrze zrozumiałem tuta. :( Ustawienia zrobiłem takie jak Ty i nic.
źródło: comment_Y9I3dJ1gMDM5jMMs9Q5Jig5cjAhUWYpD.jpg
PobierzCzegoś w tym shaderze (?) Diffuse musze nie rozumieć. Dopiero staram się to słownictwo jakoś łapać.
Materiał, to jest połączenie sprite'a i dodatków do niego, na przykład shadera jakiegoś?
@izhmael: Właśnie takie miałem podejrzenie, ale znalazłem podgląd tej transparencji w sprite edytorze i tam niby mi ładnie kółko rysuje. Użyłem psd jak polecili w tym linku co podałeś. :)
źródło: comment_LpXHFBeqIIHoseiBn4tXQdvR2pJGumE8.jpg
Pobierzźródło: comment_vwaF1W2csYQWpeuGtUSrwmMqqRJHAX8i.jpg
PobierzWołam @Wextor, może Tobie też się przyda.