@vealen0: pojof powinno się smażyć mieso i warzywa osobno i na koniec łączyć a i warzywa zakwasić żeby nie zmiękły za bardzo, ale powiedz mi jak oni to robią ze w budzie to tsk smakuje a jak zrpbir to dobre ale czuc ze domowy
@vealen0: no ja też obtaczam w mące ziemniaczaneji fsjne kleiste wychodzi, sos sie zagęszcza, dodaje jeszcze ananasa i syrop z puszki po nim, czasem ude nw łatwiznę indaje sos blue dragon w saszetce, po sosie sojowym to ki wychodzi domowy smak może za dużo daje a może jasny trzeba, kiedys kupiłem rybny też dawał chinski smak ale ciężko wymierzyć łatwo przesadzić
Poprosze przepis różowa lubi z ziemnymi orzeszkami
@vealen0: kurde ladnie to łopatologicznie opisałeś, porobiłem screeny bo testu sporo a chętnie kiedyś zrobię, mam woka do kupienia i pare innych rzeczy. Najwcześniejsze, że w przepisie nie ma kolendry xD ten sos slurry to taki szklisty jak w chinolu?
@vealen0: wiem wiem z mąka ostrożnie bo wyjdzie mączne w smaku i kit Różowa to bedzie wolała taki przepis a mi wystarczy żeby wlqsnie odtworzyć taka chińska paciaje z budy
Typy są dziwne. Oceniają swoją męskość na podstawie tego czy sikają na stojąco czy siedząco. W sensie no niech każdy sobie sika jak mu wygodniej byle bałaganu nie narobił to jakby o niczym nie świadczy nie wstydźcie się