Wpis z mikrobloga

@waters: @GlutenMorgen: Ogólnie to polecam samemu zacząc robić dania z chinola. Jestem fanem chinola i myślałem, że nie uda mi się odtworzyć tego smaku. Jednak to czill.

Inwestujecie w:
tani wok z ikei (do 70 zł max). Wydaje sie zbedny, ze niby zwykla patelnia wystarczy, ale po prostu na nim jest turbo wygodnie wiec polecam miec, ostatnio wszsytko w nim robie, bo mozna mieszac i sie nie wylewa. Gulasz np
sos sojowy - na allegro importowany Kikkoman litr za 25 zł, nie odwalacie maniany i nie kupujecie jakis turbo drogich, ale tez tao tao nie bierzcie bo tam wiecej mąki niż reszty.
olej sezamowy -
vealen0 - @waters: @GlutenMorgen: Ogólnie to polecam samemu zacząc robić dania z chin...

źródło: comment_1673091679cuezcHZIvEprmo3tPikLG5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz