@evilcry: Również polecam stal jak dla mnie o wiele lepiej się sprawdza niż kamień.
Szybko się nagrzewa,na starej amice o maksymalnej temp 250 C osiąga temp około 290 C i w zupełności wystarczy do wypieczonego spodu i nie trzeba odstawiać żadnych fikołków z uchylaniem drzwiczek piekarnika itd. Łatwiej się czyści i jest praktycznie niezniszczalny :)
Ja akurat posiadam 0,6 cm zwykła stal węglowa i z tego co czytałem na bakingsteel
Szybko się nagrzewa,na starej amice o maksymalnej temp 250 C osiąga temp około 290 C i w zupełności wystarczy do wypieczonego spodu i nie trzeba odstawiać żadnych fikołków z uchylaniem drzwiczek piekarnika itd. Łatwiej się czyści i jest praktycznie niezniszczalny :)
Ja akurat posiadam 0,6 cm zwykła stal węglowa i z tego co czytałem na bakingsteel
#seriale