Jakie etui polecacie do iPhone'a 12 Pro oprócz tych od Apple? Rozglądam się za różnymi, ale w silikonowych często wadą jest przyciąganie kurzu, a sensownych skórzanych poza Apple nie znalazłem.
@Antiax: W sumie o tym nie pomyślałem. Aktualnie mam silikonowe aplowe ale prawdę mówiąc nie jest to ta sama półka jeśli chodzi o jakość wykonania co sam telefon na którym siedzi, a szkoda. Po tygodniu są już pęknięcia w miejscach które chwytam gdy ściągam etui, a nie tak to powinno wyglądać w tej cenie, no ale trudno, następnym razem tego błędu nie popełnię, choć ostrzegano mnie przed tym, ale jak
@Forrestpl: Po poszukiwaniach zamówiłem w końcu ESR metro leather - dość tani case jak na to co oferuje. Mogę polecić. Wnętrze z mikorfibry także nie trzeba martwić się o zarysowanie plecków. Za jakiś czas kupię oficjalne od Apple i porównam, ale potrzebowałem teraz czegoś na szybko.
@Antiax: Nie kupuj od Apple akurat tego etui, mam to z magsafem i tak jak pisałem już popękało, moim zdaniem szkoda na to pieniedzy i jak szanuje Apple tak te etui są bardzo słabe jak za te pieniądze. Choć może to z kim egzemplarzem jest coś nie tak. Dzięki za polecenie :)
@Forrestpl: Ale Ty pisałeś o silikonowym, a mi chodziło o skórzane. Silikonowe case'y dość mocno przyciągają kurz, dlatego nawet nie rozważałem. Swoje wrażenia o tym ESR mówię po kilku godzinach, ale zobaczymy jak się będzie sprawować po dłuższym czasie.
@Antiax: A okej, nie ogarnąłem. Skórzanego nie miałem ale wśród moich znajomych zdania są podzielone. Jeden rabin mówi że git, inny ma ten sam problem co ja w silikonowym czyli że pęka
@Antiax: i jak się sprawuje ESR po dłuższym czasie? Czy może zmieniłeś na inne? Tez właśnie szukam jakiegoś etui, jeśli możesz jakieś polecić to chętnie bym sprawdził
@poloq: Nadal używam, nic się nie dzieje, bardzo wytrzymałe i spełnia swoją role dobrze. Kupiłem za 59 zł z wysyłką więc nic lepszego w tej cenie nie znalazłem na wtedy. Rozglądam się za czymś nowym, bardziej kolorowym, może silikonowym, bo już znudziła mi się trochę ta czerń, ale na razie nie miałem czasu się rozejrzeć czy coś ciekawego i nowego się pojawiło na rynku
@Antiax: o to dobra cena, zwłaszcza, ze te od Apple kosztują jakoś 250, chyba tez się skuszę, dzięki! Przy okazji, polecasz może jakieś szkło na front?
#apple #iphone
Aktualnie mam Liquid Silica Gel Magnetic Case i jako etui jest naprawde super, ale problem z tym ze zbiera tyle kurzu ze telefon jest caly u-----y.