ChareimUu
ChareimUu
via Wykop Mobilny (Android)- 63
Ale potężny #!$%@?
lukanocerino
lukanocerino
- 6
@syjusz: ja dawno temu pracowałem w kurczakach i generalnie są procedury i zasady jak wszystko robić, ale to w dalszym ciągu wszystko zależy od człowieka. Jak jest duży ruch mąką może nie być przesiewana długo i panierka jest inna. Jeśli ktoś się spieszy to może źle panierować kawałki i potem wyglada to całkiem inaczej w różnych miejscach. W mojej restauracji był bardzo wysoki poziom i na kontrolach zawsze bardzo dobrze
lukanocerino
lukanocerino
- 0
@syjusz: bardzo dużo zależy od kierownictwa i managerów. Jeśli oni cisną, żeby było wszystko tak jak należy i sprawdzają pracowników na każdej zmianie to wiadomo ze będzie lepiej. W takich miejscach pracują głównie studenci i ludzie, którzy nigdzie indziej nie mogą znaleźć pracy, wiec nie będą się przykładać kto wie jak.