Cześć! Ktoś z Was był może w Campo we Wrocławiu? Ta restauracja z argentyńską wołowiną w OVO. Zarezerwowałem tam stolik na jutro z dziewczyną i zastanawiam się co warto tam zjeść i jakie wino wybrać? Coś szczególnie polecacie? Z góry dziękuję za pomoc :)
#wroclaw #jedzenie #jedzenie71
#wroclaw #jedzenie #jedzenie71
#mieso #dieta #jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #wolowina
źródło: comment_R8zBcrZ6zDS71rgR6ky985ZJ3yJVesse.jpg
PobierzPrzesmazenir na well done niszcy strukture i kolor
https://www.thespruceeats.com/well-done-steak-just-say-no-995235
Ja mam prawo powiedzieć że taki stek jest #!$%@?.
Nie zmienia to faktu że dla knajpy taki klient to problem - w czasach instagowniakow narobia zdjecia i potem wyjdzie ze smażą tam podeszwy.
Porównaj do piersi z kaczki - która tlyko krwista jest dobra - po wysmażeniu jest bardzo twarda. Kaczkę je się albo mocno obrobioną termicznie (pieczenie, confitowanie) albo krwistą pierś.