Ja tam się na strzelaniu nie znam za bardzo, ale czy snajperzy strzelający w Afganie na 2 km też zabierali ze sobą wiatraki jak planuje Gubernator żeby widzieć cel 100 m dalej? #mocnyvlog
Podoba mi się jak Marcinek odkrył, że ekspres do kawy nie jest świadomym bytem i jednak trzeba go obsłużyć, w tym wykonać skomplikowany proces czyszczenia poprzez wciśnięcie guzika. #mocnyvlog
Gruby przywalił się do ciapatego o polskiego hotdoga, że nikt w Polsce tak nie je. Mówi to gość co uważa pizzę z bigosem i tortille z szynką i serem za delicje. #mocnyvlog
Na szybciora przejrzałem wysrywy z obecnej podróży i nic nowego. Dalej życiowo nieporadny nastolatek z blacharą w dresiku w paski kręcą vloga na którym nic a nic Londynu nie zobaczysz. Naprawdę jedyna rozrywka to czytanie komentarzy zachwyconych rycerzyków. #mocnyvlog #polskiyoutube
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że knur wszędzie gdzie pojedzie to tylko po sklepach chodzi i #!$%@? głupoty. Ależ to musi być ułom intelektualny. #mocnyvlog
@NieoznaczonaReklama: no i tutaj Marcinek ma przewagę, bo nikt nie nosi przy sobie szabli kawaleryjskiej, a tylko tak długie ostrze przebije ochronną warstwę bebzuna
Beka z wieprza i jego antywłamaniowych nerek i plecaków ze stalowymi linkami XD Poza tym dzisiejsze nieoznaczone reklamy to sprawa dla #uokik #mocnyvlog
Tak se myślę, że największy najazd jest na kassandrę co to nie wiedziała, że w burgerze będzie czerwone mięso. Lol xd głupia blondynka dziewczyna pontona się przypiermandala. Ale przecież gościu od ziania ogniem na mięso i ułamanego paznokcia u nogi (xD) mówił, że chciał zrobić inne burgery, inne niż wszystkie. Zatem skoro inne niż wszystkie to w zasadzie nie wiemy czego się spodziewać. I to co dostaniemy może nam pasować, albo nie.
Po drugie, ja troszeczkę też testuję burgerki, jestem akurat fanem mocno wysmażonego, ale zazwyczaj, jeśli sam nie powiem, to obsługa pyta, jaki stopień wysmażenia? Zatem skoro tu nie zapytali naszej blondyneczki no to małe faux pas.
@Zawod_Syn: Tutaj akurat się nie zgodzę. Sous vide w przypadku burgerów i steków powinno się stosować wyłącznie po to, żeby mieć lepszą kontrolę nad samą temperaturą mięsa, ale i jedno i drugie należy potem wrzucić na ruszt, bo a) wygląda to jak wyrzygane, b) smaku stekom i burgerom nadaje smażenie, a nie gotowanie. Także jak najbardziej można mięso przygotowane metodą sous vide zrobić lepiej lub słabiej wysmażone.
@Zawod_Syn: No dobra, można przyjąć i taką ścieżkę. Still, da się mięso obrobić mocnej lub lżej, więc da się kontrolować jego stopień przyrządzenia. Grubas mnie #!$%@? zazwyczaj swoimi wysrywami, ale w tym przypadku zgadzam się, że mogliby pytać o to, jak bardzo klient chce mieć zamordowanego burgera.
@jadordook: Kiedyś człowiek liczył że seria wyjazdowa będzie ciut ciekawsza od kręcenia sie po Kielcach, a teraz tego sie nawet nie da oglądać. Tylko darcie ryja wódzia i dowcipy z bazaru.
Fanboj marcinka, nieco inteligentniejszy od endrju za namową szafy kupił sobie rowerek, również za jego rekomendacją ma połowę sprzętu zbieżnego z grubasem, a nawet identyczne biurko xd #mocnyvlog
#mocnyvlog