#mocnyvlog Spojrzenie żony Mareckiego jak ponton #!$%@? o papierze toaletowym - bezcenne
- 10
- 17
#mocnyvlog 50 letni otyły gimnazjalista jeździ na elektrycznej hulajce i to kameruje i coś gada. No przecież jakbym to zobaczył na żywo to bym jebnal.
- 17
#mocnyvlog zapas 200 zupek chińskich. #!$%@? porządki w garażu robił żeby było miejsce na zupki.
FFD na pełnej.
Z dystansem.
FFD na pełnej.
Z dystansem.
jadordook via Wykop
- 3
@darth_invader: na deserek wrzuca
- 11
Ponton nie je gówien w stylu placki z macy, lepsze gówna z McDonalda i słoików
#mocnyvlog
#mocnyvlog
@machu41234: czysta helga z dziada na pradziada widać po jej parchatym ryju
@machu41234: tak. Jej dziadek razem z dziadkiem tuska byli w Wehrmachtcie
- 12
Podoba mi się jak Marcinek odkrył, że ekspres do kawy nie jest świadomym bytem i jednak trzeba go obsłużyć, w tym wykonać skomplikowany proces czyszczenia poprzez wciśnięcie guzika.
#mocnyvlog
#mocnyvlog
- 23
Gruby przywalił się do ciapatego o polskiego hotdoga, że nikt w Polsce tak nie je. Mówi to gość co uważa pizzę z bigosem i tortille z szynką i serem za delicje.
#mocnyvlog
#mocnyvlog
Czy dobrze słyszałem, że grubas powiedział "psychocylina" zamiast psylocybina? Jest aż tak upośledzony?
#mocnyvlog
#mocnyvlog
- 12
Na szybciora przejrzałem wysrywy z obecnej podróży i nic nowego. Dalej życiowo nieporadny nastolatek z blacharą w dresiku w paski kręcą vloga na którym nic a nic Londynu nie zobaczysz. Naprawdę jedyna rozrywka to czytanie komentarzy zachwyconych rycerzyków.
#mocnyvlog #polskiyoutube
#mocnyvlog #polskiyoutube
jadordook via Wykop
- 0
@XXXX1234567: Marcin daj spokój
- 12
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, że knur wszędzie gdzie pojedzie to tylko po sklepach chodzi i #!$%@? głupoty. Ależ to musi być ułom intelektualny.
#mocnyvlog
#mocnyvlog
jadordook via Wykop
- 0
@XXXX1234567: pozostaje współczuć
- 18
Polecam plecak pacsafe za 700 zł, można w nim bezpiecznie przenosić butelkę wody.
#mocnyvlog
#mocnyvlog
jadordook via Wykop
- 2
@NieoznaczonaReklama: no i tutaj Marcinek ma przewagę, bo nikt nie nosi przy sobie szabli kawaleryjskiej, a tylko tak długie ostrze przebije ochronną warstwę bebzuna
- 15
- 20
jakiś durszlak pcha się w gips
#mocnyvlog
#mocnyvlog
jadordook via Wykop
- 0
@glos_zenady: jest mało prawdopodobne, żeby ktoś był aż tak zdesperowany
#mocnyvlog
Somalierzy z Miedzianej Góry, ten baran nawet nie umie słów wymawiać
Somalierzy z Miedzianej Góry, ten baran nawet nie umie słów wymawiać
@jadordook: to jest dialekt miedzianogorski a wy już pańke robicie
#mocnyvlog mnie wciąż zastanawia czy oni w życiu mieli na sobie coś innego niż dresy i bluzy z kapturem
- 22
Tak se myślę, że największy najazd jest na kassandrę co to nie wiedziała, że w burgerze będzie czerwone mięso. Lol xd głupia blondynka dziewczyna pontona się przypiermandala.
Ale przecież gościu od ziania ogniem na mięso i ułamanego paznokcia u nogi (xD) mówił, że chciał zrobić inne burgery, inne niż wszystkie.
Zatem skoro inne niż wszystkie to w zasadzie nie wiemy czego się spodziewać. I to co dostaniemy może nam pasować, albo nie.
Po drugie, ja troszeczkę też testuję burgerki, jestem akurat fanem mocno wysmażonego, ale zazwyczaj, jeśli sam nie powiem, to obsługa pyta, jaki stopień wysmażenia? Zatem skoro tu nie zapytali naszej blondyneczki no to małe faux pas.
No
Ale przecież gościu od ziania ogniem na mięso i ułamanego paznokcia u nogi (xD) mówił, że chciał zrobić inne burgery, inne niż wszystkie.
Zatem skoro inne niż wszystkie to w zasadzie nie wiemy czego się spodziewać. I to co dostaniemy może nam pasować, albo nie.
Po drugie, ja troszeczkę też testuję burgerki, jestem akurat fanem mocno wysmażonego, ale zazwyczaj, jeśli sam nie powiem, to obsługa pyta, jaki stopień wysmażenia? Zatem skoro tu nie zapytali naszej blondyneczki no to małe faux pas.
No
jadordook via Wykop
- 1
@Zawod_Syn: Tutaj akurat się nie zgodzę. Sous vide w przypadku burgerów i steków powinno się stosować wyłącznie po to, żeby mieć lepszą kontrolę nad samą temperaturą mięsa, ale i jedno i drugie należy potem wrzucić na ruszt, bo a) wygląda to jak wyrzygane, b) smaku stekom i burgerom nadaje smażenie, a nie gotowanie. Także jak najbardziej można mięso przygotowane metodą sous vide zrobić lepiej lub słabiej wysmażone.
jadordook via Wykop
- 0
@Zawod_Syn: No dobra, można przyjąć i taką ścieżkę. Still, da się mięso obrobić mocnej lub lżej, więc da się kontrolować jego stopień przyrządzenia. Grubas mnie #!$%@? zazwyczaj swoimi wysrywami, ale w tym przypadku zgadzam się, że mogliby pytać o to, jak bardzo klient chce mieć zamordowanego burgera.
- 12
#mocnyvlog Grubas odkrywa Słowację. Z każdym odcinkiem on jest nie tylko coraz grubszy, ale i coraz głupszy...
Fanboj marcinka, nieco inteligentniejszy od endrju za namową szafy kupił sobie rowerek, również za jego rekomendacją ma połowę sprzętu zbieżnego z grubasem, a nawet identyczne biurko xd
#mocnyvlog
#mocnyvlog
#mocnyvlog