![m.....z - dziś na kolację postanowiłem ugotować brokuł, usmażyć najtańsze biedronkowe...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_rF2Lv6sof5swY6e7NopzAy6NuFaCTPyB,w400.jpg)
źródło: comment_rF2Lv6sof5swY6e7NopzAy6NuFaCTPyB.jpg
Pobierzźródło: comment_rF2Lv6sof5swY6e7NopzAy6NuFaCTPyB.jpg
Pobierzźródło: comment_MkyRG4BSZcc6hVKJYSqVMbIxhN62q55M.jpg
Pobierzźródło: comment_4csZNQCqSIHBT0gpAXhjMl5Aatu0nuEN.jpg
Pobierzźródło: comment_FBl5MbRK4FGrLWvAeZZkXpVQs2K0dUOE.jpg
Pobierzźródło: comment_bdPsnZAAzL5n1xTJSJuwPWEgGGImXzBZ.jpg
Pobierzźródło: comment_eKuYWl1GzJS1vLvvslcj7UgMMaOCqwla.jpg
Pobierzźródło: comment_TQSM8C6M0Oj7jRA3nBxlgQoeF86bJTfV.jpg
Pobierzźródło: comment_wweurcn3yQc3OM9rA2xCoG4qTDJkGe3l.jpg
Pobierzźródło: comment_8K0F1dv7MPoJKO6txRz5Lrgq8oeFJeu8.jpg
Pobierzźródło: comment_xD47V4jx1bz6rjb2d0CPVnAKs3OaJxhy.jpg
PobierzKomentator
od 30.05.2011
Rocznica
od 06.03.2024
Gadżeciarz
od 22.05.2013
Mikroblogger
od 11.08.2014
Wykop.pl
Szynka sous vide. Sześć godzin w 63°C. Przyprawy: sól kamienna do przetworów.
Z rana jedynie wyciągnąłem z worka i obsmażyłem na patelni.
To jest naprawdę dobre :)
źródło: comment_D3slrFyNmBXYPZMjFd2nV1tF6HoXi7Bi.jpg
PobierzCo do zdjęć... Kiedyś dodawałem tu zdjęcia robione
źródło: comment_R9j2nlTpm9Xv8XuUMQ2KqdBHxgm6DY07.jpg
Pobierz