@Miedziany_Brodacz: ja mrożony dodaje do krokietów, zup itp :) do jajecznicy niektórzy dodają (dla mnie to profanacja), tak jak Ty robisz też się pewnie nadaje mrożony, ale do tostów to raczej nie widzę tego (╯︵╰,)
@ImaladamasamadalamI: @Rnck: robiłam dzisiaj pierwszy raz w życiu ¯\_(ツ)_/¯ do średniego garnka wlałam litr wody, do tego dwie łyżki octu, jajko wbiłam do miseczki, jak woda w garnku już się gotowała to zmniejszyłam ogień, zrobiłam wir, wbiłam jajko w środek i jak się zaczęło ścinać to podkęciłam, żeby bulgotało. Dwie minuty i troszkę gotowałam, łyżka cedzakową na ręcznik papierowy i już ʕ•ᴥ•ʔ
Dzień dobry w niedzielę ʕ•ᴥ•ʔ dzisiaj przedstawiam Wam chlebek "z garnka". Wygląda obłędnie i uda się nawet największym laikom, gwarantuję! Przepis wkleję w pierwszym komentarzu.
@toodrunktofuck: ja robiłam w żaroodpornym z dopasowaną przykrywką. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia czy wyjdzie, bo to naczynie trzeba najpierw nagrzać z nałożoną pokrywą. Nie próbowałam, kupiłam wczoraj specjalnie takie z przykrywką, żeby upiec ʕ•ᴥ•ʔ Jakby coś to dzisiaj normalna niedziela a naczynie 5,8l jest za 29,99zł w Pepco ( ͡°͜ʖ͡°)
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #mirkoprzepisypl
źródło: comment_1583585780aJnBUknE6aOre45NkFHH2g.jpg
Pobierz