Nad Bałtykiem cofnęli się o 30 lat. Polacy gotują na wakacjach.
Zdaniem wielu urlopowiczów tegoroczne ceny nad Bałtykiem są dużo wyższe niż w latach poprzednich. Na dowód przysyłają - w ich ocenie kosmiczne - rachunki. Część turystów, zamiast iść do restauracji, woli samodzielnie ugotować obiad. O ile bardziej ta opcja jest opłacalna? Sprawdziliśmy.
janusz_z_czarnolasu z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 490
- Odpowiedz
Komentarze (490)
najlepsze
W takich nieoficjalnych miejscach jest przeważnie lepsze klimat niż w tych plażowych.
@adminek84: nie pamietam, możliwe nawet że tam, bo gdzies na tej ulicy. Wcześniej próbowałem w w to-tu. Ceny mieli wyższe faktycznie, ale obsługa jakoś w dupie miała stolik na zewnątrz i czekałem jak ciul i sie nie doczekałem.