@MG78 Pytam, bo właśnie tylko Barilla z tych gotowych wydaje mi się w miarę spoko. Ale i tak ją podgotowuję przed nakładaniem do naczynia. Mimo wszystko nic nie przebije makaronu własnej roboty.
Gotowac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi ( ͡°͜ʖ͡°) Nie idzie to w dobrym kierunku tyle mozna powiedziec. Ten sos to tragedia, jakbys chcial nawiazac do lasagne to pomidory sie daje jako baza a ty jakis miod tam wpieprzasz.Suszone ziola, suszona cebula,suszony czosnek? Dlaczego nie swieze ziola,swieza cebula,czosnek gdzie jest wywar z kurczaka do tego?Sos to
Komentarze (115)
najlepsze
firma która zarżnęła Malme, psznie.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten sos to tragedia, jakbys chcial nawiazac do lasagne to pomidory sie daje jako baza a ty jakis miod tam wpieprzasz.Suszone ziola, suszona cebula,suszony czosnek? Dlaczego nie swieze ziola,swieza cebula,czosnek gdzie jest wywar z kurczaka do tego?Sos to