Ehhh koleś w domu ogarniasz zajebista pizzę na malutkim ale jakże dobrym Effuno a w 85% polskich pizzeriach przy sprzęcie za kilkanaście koła pieką drożdżowe gnieciuchy którymi srasz 3 dni potem. Tak trzymać, mój piekarnik ma max 300 ale z kamieniem i tak wychodzą już faje placki.
Po większość pizzerii zaczyna swoją działalność z wielką "pompą", inwestycje, #!$%@?-muje, dzikie węże, a potem przychodzi proza życia ekonomicznego, zaczynają się oszczędności na materiałach: ser w bloku za 20zł, najtańsze dodatki i masz efekty.
Po większość pizzerii zaczyna swoją działalność z wielką "pompą", inwestycje, #!$%@?-muje, dzikie węże, a potem przychodzi proza życia ekonomicznego, zaczynają się oszczędności na materiałach: ser w bloku za 20zł, najtańsze dodatki i masz efekty.
@werfogd: To jest #!$%@? takie przykre :( Otwiera sie pitceria. Zamawiasz pierwszego placka mmm jaki pyszny #!$%@? skladnikow w #!$%@? wszystko smaczne ciasto jak ta lala. I tak zamawiasz ze 2 razy w miesiacu po pol roku
@Bonanzaa: Hm, czyli raczej nie zachodzi to o czym mówisz. To że temperatura wynosi 500stopni w powietrzu w takim piecu, nie oznacza że temperatura potrawy taką uzyskuje. Dlaczego? Dlatego ze np taka mozarella/sos gdyby rzeczywiście uzyskała te 500stopni, to na 100% by się spaliła i miała by brązowy kolor, a tak naprawdę dalej jest mokra i tylko się rozlewa. Skoro jest mokra i nie jest przypalona, tzn ze jej temperatura nie
@DeineVater: ostatnio bylem w knajpie we wro, gdzie robili neapolotanskie placki i w karcie zapis "za pytanie o sos czostkowy +100 zl do rachunku", niby zart, ale #!$%@? komus do tego czy ktos lubi z czostkowym, czy z ananasem czy z gownem. To samo z whiskey #!$%@? lubie z cola a zawsze sie znajdzie somelier, ktory Ci pocisnie, ze to profanacja. Wielcy koneserzy piccy, tak jak Ty od Grazyn i Januszow
Kiedyś byłem na tej grupie, ale od momentu kiedy administratorzy poczuli możliwość zarobku tym prędzej ją opuściłem. Reklamują własny sklep - inni nie mogą się reklamować Każdy nowy post wymaga zatwierdzenia przez administrację - cenzura na całego. Jakiś czas temu była robiona zrzutka na sprzęt nagrywający w 4k, zakończona, zebrał ponad 19k, do dnia dzisiejszego brak materiałów na YT w tej jakości https://zrzutka.pl/m58taj Dyma Was ten admin ( ͡°͜ʖ
@Kerrun: właśnie dziś opuściłem tą grupę. Cenzura, brak możliwości wrzucenia filmu z YT bo ktoś wypromuje swój kanał, komedia :) Jest coś w tym co mówisz.
@Kerrun: Sprzęt przecież pracuje, ponoć całkiem ładna jakość transmisji na szkoleniach u admina. ( ͡°͜ʖ͡°) Zwątpiłem w ludzkość jak się okazało, że wpłacili 20 tys., a on organizuje kilkugodzinne szkolenia za ponad 1000 zł i do komunikacji używa tego sprzętu.
Do tego spopularyzowanie grupy spowodowało zalew januszy. W efekcie na grupie są głównie trzy typy osób - ortodoksi z bólem dupy, janusze zadający te same
Komentarze (318)
najlepsze
@stanley88:
Po większość pizzerii zaczyna swoją działalność z wielką "pompą", inwestycje, #!$%@?-muje, dzikie węże, a potem przychodzi proza życia ekonomicznego, zaczynają się oszczędności na materiałach: ser w bloku za 20zł, najtańsze dodatki i masz efekty.
@werfogd: To jest #!$%@? takie przykre :( Otwiera sie pitceria. Zamawiasz pierwszego placka mmm jaki pyszny #!$%@? skladnikow w #!$%@? wszystko smaczne ciasto jak ta lala. I tak zamawiasz ze 2 razy w miesiacu po pol roku
@Bonanzaa: Jest tak rakotwórcza, że Włochy są na drugim miejscu pod względem ilości posiadanych staruchów.
Reklamują własny sklep - inni nie mogą się reklamować
Każdy nowy post wymaga zatwierdzenia przez administrację - cenzura na całego.
Jakiś czas temu była robiona zrzutka na sprzęt nagrywający w 4k, zakończona, zebrał ponad 19k, do dnia dzisiejszego brak materiałów na YT w tej jakości https://zrzutka.pl/m58taj
Dyma Was ten admin ( ͡° ͜ʖ
Do tego spopularyzowanie grupy spowodowało zalew januszy. W efekcie na grupie są głównie trzy typy osób - ortodoksi z bólem dupy, janusze zadający te same
Natomiast jak się człowiek postara to też i w piekarniku wyjdzie fajny placek...