Są różne style pizzy. Sam preferuję napolitane i też mam piecyk effeuno, ale w domu można przy niższych temperaturach wypiec świetna classice. Podstawa to jednak wiedza i dobre mąki. Polecam #klubmilosnikowpizzy na FB:)
Nie do końca tą pizzę można nazwać neapolitańską. Uuuu, Hur dur. Sorry, piec elektryczny do włoskiej pizzy? Polecam spróbować na piecu opalanym drewnem :) Sam na czymś takim pracuje na co dzień. Z tego co widzę za wysoka temperatura pali ranty a w środku są prawdopodobnie niedopieczone.(temperatury wypieku to ok. 350 stopni) #szkolenia #pizzaioli 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@MC-Maxim: a jak już takie pierdoły opowiadam, to, to może chociaż jakieś włoskie doświadczenie? Teraz nie myśl, że się chwale ale tych Januszu znawców już przerabiałem i to minimum raz w tygodniu ( ͡°͜ʖ͡°) Kurrr, wy się nie znacie, co wy wiecie o pizzy. Kilka kawałków Buffalo, pany funghi coo, chce pieczarki. Także ten tego kolego( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarze (318)
najlepsze
Sezon 1: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnPDn1Lb79JG7zKvGrmBMKDp4hZO8PfYU
Sezon 2: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnPDn1Lb79JEi40bvXNrGPQRNr3f6xa6D
Komentarz usunięty przez moderatora
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Kurrr, wy się nie znacie, co wy wiecie o pizzy. Kilka kawałków Buffalo, pany funghi coo, chce pieczarki. Także ten tego kolego( ͡° ͜ʖ ͡°)