Nic nie wiesz o dobrym schabowym, jeśli nie jadłeś go z kością. Stary przepis
![Nic nie wiesz o dobrym schabowym, jeśli nie jadłeś go z kością. Stary przepis](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_UzyTGQ8ZOzwzd9DQAVsPO3wEuUrPLCbf,w300h194.jpg)
Najstarsze przepisy kuchni polskiej na kotlet schabowy nie pozostawiają żadnych wątpliwości – należy je robić z kością. Różnica jest kolosalna!
![Kulinarna_Polska](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Kulinarna_Polska_9gLHioIJs6,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 63
- Odpowiedz
Najstarsze przepisy kuchni polskiej na kotlet schabowy nie pozostawiają żadnych wątpliwości – należy je robić z kością. Różnica jest kolosalna!
Komentarze (63)
najlepsze
jestem totalnie tego samego zdania, ogólnie bez kości według mnie lepiej smakuje
miłego dnia
:-)
"pokrajać" Cię już nie zdziwiło? ;)
Kupiony schabowy taki cieńki i miękki mi najlepiej smakuje. :P
2) smażysz zwykłe kotlety
3) ...
4) profit
bez kombinowania, jak komus nie podejdzie to wiecej nei wrzuca kosci :F
Chrupka panierka, a mieso jest tak delikatne ze doslownie rozplywa sie w ustach.