Tak smażalnie oszukują swoich klientów. Przez ich praktyki płacisz więcej...
Trudno sobie wyobrazić wakacje nad morzem bez smażonej ryby. Nic więc dziwnego, że nadmorskie lokale przeżywają w sezonie letnim prawdziwe oblężenie.
itaktojest z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 77
- Odpowiedz
Komentarze (77)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
@Triptiz: Amatorze, sól się kupuje do posypywania dróg w zimie za pisiąt groszy ;)
bądź mną
wyprowadź się od starych
właściciel mieszkania wstawia ci zmywarkę
kup kostki do zmywarki
umyj naczynia
zostają na nich zacieki
dowiedz się, że musisz kupić też sól do zmywarki, żeby nie było tych śladów
w sklepie tylko opakowania po 9000 kilo za 9000 złotych
nie potrzebujesz aż tyle i nie chcesz wydawać hajsu
pojedź do rodziców na obiad
odsyp sobie od nich trochę soli
@Zaqq: W kuchni ważą przed usmażeniem (więcej wody, szczególnie jeśli była mrożonka), a nie po usmażeniu jak powinno być. Po za tym normą jest, że zaokrągla się w górę. Czasem jeszcze po drodze kelner dorzuci swoje 5-10dkg, zależy od
- Dzień dobry
- Dzień dobry co podać?
- Rybkę poproszę z frytkami i sałatką ale jeżeli rybka będzie kosztować więcej niż 20 zł nie kupuję
- Dobrze rybka do 20 zł
- Dziękuję
Zawszę dostaje rybę która dziwnym trafem kosztuje 20 zł a wygląda tak samo jak kiedyś przed kupowaniem tym sposobem płaciłem 60 zł. Sposób działa jak ta lala.
@diuka: zgadza sie - nigdy nie gotowalem dla nikogo komercyjnie - ale stawianie tezy ze kazdy kucharz gotujacy dla kogos gotuje tak zeby tego kogos zrobic w ... jest conajmniej nie na miejscu - kucharz gotuje bo taka jest jego praca i jak jest normalny to stara sie swoja prace wykonac jaknajlepiej potrafi - jesli ma szefow debili to inna spawa
"Ja piszę o produkcie