następny pomysł fińscy elektrycy usmażyli pstrąga w oleju z transformatora, rolnik upiekł kiełbase nad tłumikiem ciągnika, budowlańcy robią zupę w betoniarce.... Mogli tą rybę chociaż obłożyć folią aluminiowa, a dopiero później gazeta, nie waliłaby tuszem
Dajcie już na luz z tym tuszem i o tym czy to jest zdrowe czy nie, przecież to nie jest szkoła gotowania, nikt nie mówi, żeby tak robić rybę w domu i karmić tym np wasze dzieci albo rodzinę, film jest zrobiony dla beki, nie jest pokazem z egzaminów dla dietetyków i kucharzy.
próbowałem smażyć rybę w płynnym żelazie,efekt równie ciekawy ale potem trzeba było "wyciskać" rybę z takiej tubki :D wystarczył 5kg młotek i piła do metalu,ucinało się kawałek z rybą a w reszte waliło młotem,ryba wychodziła sama nie nadawała się do jedzenia zbytnio bo ten smród żelaza,
ryba pieczona w płynnym szkle nie traci smaku nie zyskuje nowego wiec jest ok. ryba pieczona w metalu nie polecam
Komentarze (92)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Mogli tą rybę chociaż obłożyć folią aluminiowa, a dopiero później gazeta, nie waliłaby tuszem
To samo tyczy się komentowania pod publikę. Internet jest tak #!$%@? że sam nieraz nie wieże co ja tu robię a jednak ciągnie mnie do tego gówna.
nie nadawała się do jedzenia zbytnio bo ten smród żelaza,
ryba pieczona w płynnym szkle nie traci smaku nie zyskuje nowego wiec jest ok. ryba pieczona w metalu nie polecam