Kubańscy emigranci mieszkający na Florydzie – w Key West, a także Tampa – wychodząc do pracy na pobliską budowę potrzebowali mnóstwo energii. Wpadli więc na pomysł robienia sytej, bo nafaszerowanej wieprzowiną kanapki. Składników było tak dużo, że kanapka rozpadała się podczas jedzenia, więc któryś z nich wpadł na pomysł prasowania jej na rozgrzanej patelni. Tak powstała pierwsza kubańska kanapka.
Beka z mirka robiącego kanapki na poziomie chłopca zaliczającego zajęcia praktyczne w podstawówce na czwórkę plus. Następnym razem zacznij od zalania solanką surowej szynki i odstawienia na 2 dni do lodówki. Odczekanie tego czasu może okazać się przełomem w zrozumieniu tępych nawyków konsumpcyjnych.
Komentarze (85)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Następnym razem zacznij od zalania solanką surowej szynki i odstawienia na 2 dni do lodówki. Odczekanie tego czasu może okazać się przełomem w zrozumieniu tępych nawyków konsumpcyjnych.