Z reguły jedzenie powinno być zdrowe i naturalne, a zdrowy powinien być każdy z nas. Ale idąc dalej :P
Kilkadziesiąt lat temu nie istniał potoczny podział żywności na tą dobrą i na tą złą. Co mam na myśli? Żywność skategoryzowaną na ekologiczną i tą nie ekologiczną. Może nie będę pierwszy w wydawaniu opinii na ten temat. Dlaczego doszło do klasyfikacji żywności w aspekcie pozytywnym i negatywnym?
1. Na przestrzeni lat, zaczęły pojawiać się nie wygodne fakty, pokazujące niedobre praktyki firm zajmujących wytwarzaniem produktów odpowiedzialnych za szybki rozrost roślin i rozwój bydła, by móc w jak najszybszym czasie wytworzyć dla nas dobra konsumpcyjne w postaci żywności, jaką spożywamy dziś na co dzień.
Komentarze (1)
najlepsze
Kilkadziesiąt lat temu nie istniał potoczny podział żywności na tą dobrą i na tą złą. Co mam na myśli? Żywność skategoryzowaną na ekologiczną i tą nie ekologiczną. Może nie będę pierwszy w wydawaniu opinii na ten temat. Dlaczego doszło do klasyfikacji żywności w aspekcie pozytywnym i negatywnym?
1. Na przestrzeni lat, zaczęły pojawiać się nie wygodne fakty, pokazujące niedobre praktyki firm zajmujących wytwarzaniem produktów odpowiedzialnych za szybki rozrost roślin i rozwój bydła, by móc w jak najszybszym czasie wytworzyć dla nas dobra konsumpcyjne w postaci żywności, jaką spożywamy dziś na co dzień.
2.