@trololol: a myślałem że tylko ja mam coś z głową pod tym względem, zawsze jak oglądam tego typu filmy z prymitywną, chałupniczą produkcją to kombinuję jak coś by można usrawnić. Wyskrobywanie ręczne miąższu ze skorupy... traumatyczne przeżycie... strasznie wolno im to idzie. Jakieś koło garncarskie z odpowiednim gniazdem pod połówkę kokosa i proste narzędzie w kształcie ostrej łyżeczki i ogień.
Przez cały filmik myślałem tylko jak to zautomatyzować (╥﹏╥)
@trololol: Każdy kto ma RiGCZ zadawał sobie dużo takich pytań podczas oglądania. To nie są jakaś japońska stolarska, której nie można zautomatyzować tylko zwykła fizyczna robota.
@spidero: dokładnie, nie wiem czy maja tam prad, ale zwykła wiertarka z odpowiednimi łopatkami wyskrobałaby tego kokosa w pół minuty. To samo sie tyczy łupania kokosa na pół, mozna zrobic prosty lewarek i łupac kokosa co dwie sekundy, zamiast to robic w rękach.
@BlakeCarrington: ja zgłodniałem jak wyciągał tego zmielonego kokosa o konsystencji kremu zaraz przed wrzuceniem na ogień. Ale najbardziej zgłodniałem jak grilował nóżki z kurczaka ale to było zajebiście przyprawione i ponacinane. Jadłbym ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarze (111)
najlepsze
- piją z Gangesu
- myją się w Gangesie
- srają do Gangesu
- chowają trupy w Gangesie
@trololol: Każdy kto ma RiGCZ zadawał sobie dużo takich pytań podczas oglądania. To nie są jakaś japońska stolarska, której nie można zautomatyzować tylko zwykła fizyczna robota.
Ale najbardziej zgłodniałem jak grilował nóżki z kurczaka ale to było zajebiście przyprawione i ponacinane. Jadłbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Nie skrob widelcem po teflonie!
-Sama jesteś poteflon...