Testujemy ketchupy: który wybrać na grilla?
Sezon grillowy za pasem, co oznacza, że już wkrótce ketchup stanie się częstym gościem na naszych stołach. Sprawdziliśmy, którym warto polać kiełbasę czy kanapkę, a jaki lepiej zostawić na sklepowej półce.
mamkuchnie z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 212
- Odpowiedz
Komentarze (212)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A zachwytu nad Włocławkiem nigdy nie zrozumiem- mało przyprawiony i z konserwantem, no zajebisty keczup bulwo.
A co kupuję? Cokolwiek by inni mogli sobie użyć, byle nie ja, bo mnie skręca i używam musztardy. Dylemat jest taki, że keczupy dzielę na te, które smakują jak ocet z odrobiną keczupu, na te które nie mają tej wady, ale nie są dostępne na terenie całej Polski oraz na te, które smakują dobrze, ale ich skład mnie przeraża.
PS> Chyba mam problem z
Później Heinz zaczęły robić Pudliszki, a w McDonaldzie pojawił się Develey (gówniana firma o dziwo zacząła robić dobry ketchup) i najlepiej smakował mi Pudliszki (pewnie skorzystali z recept Heinz'a). Teraz Pudliszki i Kotlin się popsuły, ale zaczął mi smakować ketchup z Biedronki (Madero - kiedyś robiony przez Develey, teraz przez Dawtonę).
Generalnie kołomyja, smak zmienia się co rok i co rok trzeba szukać nowego ketchupu. Teraz
@jjoanka: Czyli masz piękny dowód na to, że nie tylko wydaje kasę na reklamy, ale ta reklama jest skuteczna :)