AMA - Piotr Ogiński. Zapraszam do zadawania pytań
![](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_RkssJ9zXqaKcnyklI3v2fk1m4a6WcLA8,w300h194.jpg)
Siemanko, witam w mojej kuchni i w moim AMA. Część z Was może mnie kojarzyć z show Polsatu. Pytajcie, o co chcecie.
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/piotr-oginski_XKqqhDA9O0,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- 1170
Siemanko, witam w mojej kuchni i w moim AMA. Część z Was może mnie kojarzyć z show Polsatu. Pytajcie, o co chcecie.
Komentarze (821)
najlepsze
Oglądałem Twój film pt. "jak gotować ryz na sushi" i wielokrotnie na tym bazowałem przyrządzając je w domu. Jednak ostatnio byłem w restauracji i tam ryż był dużo lepszy, bardziej taki "maślany", zupełnie bez porównania. Jak myślisz, czy Twoje proporcje wody/ czasu gotowania są nieodpowiednie czy też duży wpływ ma np. to że gotuje w zwykłym garnku zamiast w tym specjalnym do gotowania ryżu? Jakieś porady?
1. Jak bardzo program HK jest reżyserowany? Czy istnieje tam rywalizacja, czy to wszystko jest na pokaz i tak wiadomo od razu kto wygra?
2. Jaka jest najohydniejsza potrawa na świecie i dlaczego są to sznycelki?
2) prosze Cię
Co z testami, które miałeś wrzucać co poniedziałek na kanał? Koniec z tym z braku czasu, czy może kolejne firmy sapały o negatywne recenzje i nie było tego jak dalej ciągnąć? Szkoda, bo ta seria wypadała bardzo fajnie i dobrze to się oglądało.