Polski wynalazek odmienił wieprzowinę. "Zdrowa, nietucząca"
Mięso produkowane w technologii autorstwa naukowców znad Wisły jest nietuczące, zdrowe dla serca i niewywołujące alergii.Projekt właśnie wkracza w etap komercjalizacji. Naukowcy chcą nieodpłatnie udostępniać technologię rolnikom i zakładom przetwórczym, aby ułatwić wdrożenie w przemyśle mięsnym.
darosoldier z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 53
- Odpowiedz
Komentarze (53)
najlepsze
@crs88ver2: A bateria?!
Od jedzenie wieprzowiny się nie tyje, od boczku też nie.
Tyje się od węglowodanów, ale ciemna masa będzie kupować chude mięso, bo dieta :P
lol
No to teraz jeszcze niech wymyślą słodycze które mają więcej cukru kosztem cukru i żyć nie umierać xp
Autor pisze, żeby pisać, a sam nie wie o czym.
Zakop, bo zamiast się cieszyć tylko się poirytowałem.