Dobry sos ostry to sos z papryczek PIRI PIRI - od Tarsmaku - dostepny m. in. w Auchan'ie . To pali na wejściu i na wyjściu i kosztuje z 10 zł za dużą butle ^^
@EstradaOrNada: Dokładnie. Kupiłem kiedyś nieświadomy Habanero. Leżało w sklepie obok peperoni to wziąłem an spróbowanie. Myślałem, że będzie podobne. Robiłem sos do spaghetti i wrzuciłem do dość sporego garnka pół papryczki. Sos nie do zjedzenia. Lubię pikantne rzeczy, ale to była jakaś masakra.
To jednak nie koniec historii. Jakiś czas po krojeniu tego diabła zaswędziało mnie oko, to sobie je potarłem palcem. Nie muszę chyba mówić, że tą reką, którą trzymałem
Komentarze (33)
najlepsze
To jednak nie koniec historii. Jakiś czas po krojeniu tego diabła zaswędziało mnie oko, to sobie je potarłem palcem. Nie muszę chyba mówić, że tą reką, którą trzymałem