@karvon: polecam zwiedzić , ale to nie jest łatwe, byle kogo nie wpuszczą.
Na początku przetrzepuje cie pan na bramce, nie możesz nic wnieść nic wynieść, aparaty odpadają... później ten zapach... taki słodki i pył wszędzie. Po kilku godzinach łażenia śmiali się ze mnie ze wpadłem do komina. Miedzi nie wyniosłem ;/
@zkrizz3: czyli masz na myśli dwutlenek siarki :D Taki sam powstaje podczas spalania siarki na powietrzu, taki sam zapach mają siarczyny dodawane do wina.
Komentarze (41)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Na początku przetrzepuje cie pan na bramce, nie możesz nic wnieść nic wynieść, aparaty odpadają... później ten zapach... taki słodki i pył wszędzie. Po kilku godzinach łażenia śmiali się ze mnie ze wpadłem do komina. Miedzi nie wyniosłem ;/