Kryzys w piekarnictwie. Pracują na granicy opłacalności
- Dla mnie, podobnie jak dla innych piekarzy, dziwne jest, że przed żniwami mąka zawsze drożeje, jakby na zapas. Opłacalność produkcji chleba z roku na rok spada. Zysk jest coraz mniejszy. Mieliśmy plany co do kolejnych inwestycji, nie chcemy jednak brać kredytów, musimy więc...
newinuto z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 120
Komentarze (120)
najlepsze
dla biedoty chleb tostowy za funta, a dla dobrze zarabiajacych chleb za 8 funtow
oczywiscie w UK na kanapkach dostaniemy pokruszone chpsy
Stajecie się tym co jecie a na dobrym pieczywie niewarto oszczędzać
https://www.google.com/search?q=uzale%C5%BCnienie+od+pieczywa
A prawda jest taka że zawsze się będzie opłacać.