Mięso reaktywacja
Dwa lata temu telewizja TVN ujawniła aferę nazywaną później „Trzecim życiem kurczaka”. W jednym z hipermarketów sprzedawano nieświeże mięso drobiowe. Po zbadaniu sprawy okazało się, że praktyka odświeżania zepsutego mięsa jest powszechna.
greg02x z- #
- #
- #
- #
- 48
Komentarze (48)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
1. szybko tam schodzi, w jeden dzien oprozniona jest lodowka
2. mysle ze trudno oszukac jest gdy na kurczaku sa slady krwi. gdyby ktos chcial sprzedawac starego kurczaka krew bylaby brunatna, gdyby ktos go umył, to krwi nie ma wcale
Niestety z uwagi na to że nie mam zdjęcia tego obwieszczenia, a mam inne zdjęcie to wrzucam czajnik (zmiana smaku
A marketów mamy bardzo dużo. Prawie tyle co aptek.
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2740252449441766165
http://uwaga.tvn.pl/7210,news,1,mieso_reaktywacja,reportaz.html
PS. już nie mogę edytować poprzedniego komentarza
PS. ok
PS. PS. nie
zaraz, ja nie mam dziewczyny... :<