Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
#pytanie #linux #kiciochpyta #bojowkaxubuntu
Android'a sobie sam moduję pod siebie to z Linuxem też tak źle być nie powinno chyba.
Mój bracki używa ElementaryOS, ale nigdy się nim nie bawiłem jakoś dłużej nich kilka sekund.
@empe12: @cruc: @Trzyzet:
Ubuntu lżejszy od Windy 7?
Ubuntu jest niewygodne. Bierz xfce. tzn xubuntu
@djbartek nie przesadzajmy, na początek z linuxem będzie.
Z resztą można zainstalować normalnego Ubuntu i nie bawić się w polskie remixy.
@Cripex: Ubuntu=Unity
@empe12: No nigdy przenigdy, za żadne skarby świata. Polskie strony, wykop włącznie, są usiane ludźmi którzy mają problemy kompletnie z pupy, tylko przez to, że używają naszego zabugowanego remixa.
@empe12: buntu to buntu, wszędzie tak samo
@Cripex: środowiskiem graficznym, managerem okien, sposobem konfiguracji wyglądu systemu, flaki to w zasadzie to samo. Masz zatem
ubuntu, kubuntu, xubuntu, lubuntu, edubuntu, mint, arch, lfs, debian, ...
i jeszcze kilka wersji. weź ze wygooglaj, która jest co i sobie dobierz pod własne potrzeby