Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +372
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Nie będę wdawał się w szczegóły, nie będę nawiązywał do ostatniego wpisu, który z resztą usunąłem. Nie cofnę rzeczy które totalnie spieprzyłem, trzeba iść do przodu i żyć tak jak należy.
A już stricte w temacie - telefoniczna rozmowa kwalifikacyjna w środku porządnej sesyjki nordic walking to jest to, przeszedłem do kolejnego etapu ;P 1h 3min, 6,20 km, ~600 kcal do przodu.
Pichcenie wg. 5 przemian podoba mi się coraz bardziej. Nie jest wcale tak skomplikowane jakby się mogło wydawać, reguły w rzeczywistości są proste. Dziś będę miał na koncie 3 dania wg. 5 przemian (+ herbata, również wg. 5 przemian :D) i na razie czuję się rewelacyjnie. Nie czuję żadnych negatywnych efektów "po jedzeniu" jakie miewam, ale póki co nie chcę przypisywać żadnych cudów 5 przemianom. Fajna w 5 przemianach jest prawie że rytualizacja procesu gotowania. Minusem poniekąd to że trwa to odrobinę dłużej.
#dzikiwzialsiezasiebie
@singollo - o tak, godzina nordica i natychmiast samopoczucie do góry...