nynu nynu 28.10.2014, 15:02:55 899 + Kogo babcia umarła nagle wczoraj?Pokaż spoilerKogo 14-letni brat choruje na guza mózgu?Pokaż spoilerKto mimo lvl 19 musi pracować i się uczyć weekndowo?Pokaż spoilerKto pracuje w domu pomocy społecznej i widzi te wszystkie choroby, śmierć średnio co 2 tygodnie?Pokaż spoilerKto mama musi leżeć z moim bratem w szpitalu, a w domu zostaje się z ojcem z którym się bardzo często kłóci?Pokaż spoilerKto ma związek na odległość i nie ma się do kogo przytulić?Pokaż spoilerKomu się zostało tylko mirko?Pokaż spoilerKUUUUURWA MAĆ soorki Mirki, ale musiałem się pożalić ;( #gorzkiezale
Zagon Zagon 29.10.2014, 10:07:49 2 + @nynu: Stary będziesz w przyszłości zajebisty. Teraz też jesteś, tyle Ci powiem.
m.....l konto usunięte 29.10.2014, 10:15:07 2 + @nynu: współczuję stary, i naprawdę Cię rozumiem w wielu względach. trzymaj się mocno, los na pewno Ci się zrewanżuje i kiedyś będzie lepiej. bądź silny!
nynu nynu 29.10.2014, 12:51:47 7 + @czerwona_muszka: @KurtMeyer: @muciaczek: @monkeyshrines: @triff_: @Lim3: @Fox_Murder: @Sindarin: @sundancekid: @Videl20: @reddml: @Lipathor: @zona-szefa: @vroobelle: @DrMagK2: @into: @polik95: @melololonn: @logikarozowychpaskow: @TypowyAntek: @TypowyAntek: @Ze_Arcadio: @charles-gregoire: @Zagon:Pokaż całość
m.....n konto usunięte 29.10.2014, 14:20:29 1 + @nynu: musisz wstrzymać oddech na kilka chwil, potem będzie już tylko lepiej.A może dla osłody chcielibyście dostać jakąś kartkę czy inny mały prezencik? :)
nynu nynu 30.10.2014, 08:06:17 1 + @melololonn: Nie tyle co Ja co braciszek, właśnie planuję dla niego zrobić akcje, by znajomi robili dla niego laurki, może powiększę tę akcje o Wykop
m.....n konto usunięte 30.10.2014, 08:16:26 via Android 1 + @nynu: ja w takim razie chętnie się dołączę :)
Kogo 14-letni brat choruje na guza mózgu?
Kto mimo lvl 19 musi pracować i się uczyć weekndowo?
Kto pracuje w domu pomocy społecznej i widzi te wszystkie choroby, śmierć średnio co 2 tygodnie?
Kto mama musi leżeć z moim bratem w szpitalu, a w domu zostaje się z ojcem z którym się bardzo często kłóci?
Kto ma związek na odległość i nie ma się do kogo przytulić?
Komu się zostało tylko mirko?
KUUUUURWA MAĆ soorki Mirki, ale musiałem się pożalić ;( #gorzkiezale
A może dla osłody chcielibyście dostać jakąś kartkę czy inny mały prezencik? :)