@Golabsadysta: Toz to cygany w komunikacji miejskiej lepiej spiewaja :-D No, ale ujdziesz jako przyszly prawilny mirek, skoro znasz swoje miejsce. Nie badz jednak taka krytyczna, szanuj sie, nie nazywaj 'babą'. Na razie jestes zieleniną, jeszcze mozesz usunąc konto. Potem będzie za pozno na ratunek. Mirkowanie, to troche jak stanie na zmywaku. Ciezko sie oderwac.
po pierwsze cyganie nie śpiewają tylko kradną dla swojego króla, co robią przy tym to tylko sztuczka by odwrócić uwagę kiedy kitrają portfele z cudzych kieszeni. A co do mówienia o sobie per 'baba' to po prostu nazywam rzeczy po imieniu. Jak na szowinistę przystało.Pamiętaj że bóg stworzył najpierw człowieka, a dopiero potem kobietę :P A co do mirko, no cóż... zobaczymy po 20stym listopada ;)
Premiera DA3. Bo zakończenie ME3 nie dość mnie dobiło i mam w sobie tą zwierzęcą potrzebę masochizmu by przejść te nienaturalne romanse, by na koniec dowiedzieć się że mam do wyboru albo zabić swoją postać albo zabić swoją postać ;) Gry vs Mirko - epic battle.
2)Tak jestem zwyrolem, nie zaprzecze, ale raczej dlatego że jestem szowinistą oraz ruda :P
3)Rozumiem obrzydzenie nałogowymi graczami, dlatego też gram tylko w to co można przejść i przestać ;) Tyle że po prostu mam słabość do gier rpg od czasów Baldurs Gate ;)
4) Skąd myśl że jestem smutna ? Czyżbyś był wróżbitą Maciejem pod przykrywką? ;)
Komentarz usunięty przez autora
2)Tak jestem zwyrolem, nie zaprzecze, ale raczej dlatego że jestem szowinistą oraz ruda :P
3)Rozumiem obrzydzenie nałogowymi graczami, dlatego też gram tylko w to co można przejść i przestać ;) Tyle że po prostu mam słabość do gier rpg od czasów Baldurs Gate ;)
4) Skąd myśl że jestem smutna ? Czyżbyś był wróżbitą Maciejem pod przykrywką? ;)