Wpis z mikrobloga

Wylądowałem w #friendzone chciałem coś zdziałać, Latałem za nią robiłem co chciała, przywiozłem podpisy od osób które chciała, latałem za nimi CAŁY DZIEŃ, a ona wyjeżdża z tekstem o swoim byłym że się do niej nie odzywa, że nie ma dla niej czasu, że ona chce z nim dalej być no #!$%@?!....

Zablokowałem ją, usunąłem numer i żyjemy dalej ;d

Poprzedni wpis: http://www.wykop.pl/wpis/9826320/wyladowalem-w-friendzone-co-poradzicie-atakowac-cz/

#tfwnogf #logikarozowychpaskow
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@R3O0S1: napisałem tak długiego posta i go nie wrzuciło... eh - w każdym razie ciesz się, że obyło się bez głupich gierek, bo za takie coś to bym te różowepaski po głowach kopał
  • Odpowiedz
Latałem za nią robiłem co chciała, przywiozłem podpisy od osób które chciała, latałem za nimi CAŁY DZIEŃ, a ona wyjeżdża z tekstem o swoim byłym że się do niej nie odzywa, że nie ma dla niej czasu, że ona chce z nim dalej być no #!$%@?!....

@R3O0S1: a powiedziałeś chociaż, że to Ty chcesz być jej obecnym czy sama miała się domyslić?!
  • Odpowiedz
@R3O0S1: dziewczyny gardzą takimi jak Ty. Zobacz, że ona lata za gościem który ma ją w dupie. Pewność siebie i jakieś cele które realizujesz a dziewczyna sama się znajdzie. Jak by chciała cipe to by poszła do koleżanki. Trzeba być mężczyzną i mieć godność.
  • Odpowiedz