Wylądowałem w #friendzone chciałem coś zdziałać, Latałem za nią robiłem co chciała, przywiozłem podpisy od osób które chciała, latałem za nimi CAŁY DZIEŃ, a ona wyjeżdża z tekstem o swoim byłym że się do niej nie odzywa, że nie ma dla niej czasu, że ona chce z nim dalej być no #!$%@?!....
@R3O0S1: napisałem tak długiego posta i go nie wrzuciło... eh - w każdym razie ciesz się, że obyło się bez głupich gierek, bo za takie coś to bym te różowepaski po głowach kopał
Latałem za nią robiłem co chciała, przywiozłem podpisy od osób które chciała, latałem za nimi CAŁY DZIEŃ, a ona wyjeżdża z tekstem o swoim byłym że się do niej nie odzywa, że nie ma dla niej czasu, że ona chce z nim dalej być no #!$%@?!....
@R3O0S1: a powiedziałeś chociaż, że to Ty chcesz być jej obecnym czy sama miała się domyslić?!
@R3O0S1: dziewczyny gardzą takimi jak Ty. Zobacz, że ona lata za gościem który ma ją w dupie. Pewność siebie i jakieś cele które realizujesz a dziewczyna sama się znajdzie. Jak by chciała cipe to by poszła do koleżanki. Trzeba być mężczyzną i mieć godność.
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Zablokowałem ją, usunąłem numer i żyjemy dalej ;d
Poprzedni wpis: http://www.wykop.pl/wpis/9826320/wyladowalem-w-friendzone-co-poradzicie-atakowac-cz/
#tfwnogf #logikarozowychpaskow
@R3O0S1:
@R3O0S1: a powiedziałeś chociaż, że to Ty chcesz być jej obecnym czy sama miała się domyslić?!