Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Wiąże się z tym ciekawy fakt, a mianowicie taki, że... to chyba oficjalna premiera jest ^_^ Wszystkie najpoważniejsze bugi zostały wyeliminowane, menusy jeszcze trochę lagują ale nie jest to uciążliwe na tyle aby nie dało się grać, w tygodniu nad tym popracuję i wrzucę aktualizację.
Za chwilę także dodam małe podsumowanie, naskrobałem troszkę tekstu, w tym małe FAQ, bo zadajecie masę pytań z czego 90% się powtarza, może wrzucę znalezisko czy coś.
A tymczasem zapraszam do pobierania, ocieniania i życzę udanej zabawy :)
KLIK
EDIT: Aha i przekroczyliśmy 400 obserwujących (✌ ゚ ∀ ゚)☞
---------------------------------------------------------------------------
Do końca roku pozostało 66 dni.
Jeżeli nie wiesz o co chodzi, zajrzyj do pierwszego wpisu relacji KLIK Aby śledzić na bieżąco moje postępy zapraszam do obserwowania tagu:
#odzeradogamedevelopera
spoko gra Tadziu, gratuluję. Czy to muzyka by @japer? Wszystko super fajne.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
I czy jak zbiore życie mając full nie powinienem otrzymać dodatkowego?
Dużk hajsów z reklam życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)