Aktywne Wpisy
jankoval +322
#inflacja #gospodarka #pieniadze #nieruchomosci #warszawa
Byle jaka kawa w restauracji kosztuje 15zł, pizza 50zł, chipsy 10zł, 2-pokojowe mieszkanie w Warszawie 800k.
Wiecie dlaczego wszystko w Polsce drożeje? Bo są debile którzy to kupują.
Kiedyś muzyki dało się posłuchać za darmo bez reklam na yt, teraz każdy obowiązkowo musi mieć subskrypcję wykupioną w netflixie, w spotify, youtube za 30 zł każda i ludzie to kupują, a jak przyznasz się że nie masz "premium"
Byle jaka kawa w restauracji kosztuje 15zł, pizza 50zł, chipsy 10zł, 2-pokojowe mieszkanie w Warszawie 800k.
Wiecie dlaczego wszystko w Polsce drożeje? Bo są debile którzy to kupują.
Kiedyś muzyki dało się posłuchać za darmo bez reklam na yt, teraz każdy obowiązkowo musi mieć subskrypcję wykupioną w netflixie, w spotify, youtube za 30 zł każda i ludzie to kupują, a jak przyznasz się że nie masz "premium"
Zjadlem_Babcie +609
Największy szkodnik w nowym rządzie. Ona od samego początku była chora na nienawiść do mężczyzn i nie mówicie ze Tusek nie wiedział #bekazlewactwa #polityka
Która gra waszym zdaniem ma lepszy system rozwoju, czyli odblokowywanie i kupowanie nowych maszyn i ulepszeń, rozwój załogi itp.
Moim zdaniem:
War Thunder
+ Załogi mogą być wyszkolone w obsłudze nieograniczonej liczby pojazdów.
+ Można posiadać nieograniczoną liczbę maszyn, bez kupowania miejsc w garażu za golda.
+ Hajs się prawie zawsze zgadza, wszystkie nowo odblokowane pojazdy kupuje na bieżąco nigdy mi nie brakuje kasy (ale doszedłem dopiero do 3 ery nie wiem jak jest później)
- Bardzo powolny rozwój załogi, trzeba grać bardzo długo żeby ją wymaksować.
- Dojście do 5 ery trwa wieki, bo żeby przejść do następnej ery trzeba posiadać 6 maszyn z poprzedniej.
WoT
+ Możliwość skupienia się na wybranej linii rozwoju, bez odblokowywania innych maszyn tego samego tieru.
+ Skupiając się na jednej linii rozwoju można dojść do X tieru, nawet będąc casualem.
- Po przeszkoleniu na nowy czołg załoga zapomina jak się jeździ poprzednim.
- Miejsca w garażu za gold.
- Hajsu zawsze brakuje, mam kilka czołgów odblokowanych i nie stać mnie żeby je kupić, głównie przez drogie ulepszenia.
#wot #warthunder
NIGDY. KONIEC. STOP.
War thunder lubię trochę mniej jak wot, ale fajnie czasem pograć, chciałbym jednak aby poprawili pracę kamery i dopracowali fizykę, jest miejscami lepsza niż w wot i to znacznie, ale jak zderzą się dwa czołgi
@Lisiu: oj chcialbym by tak bylo ;(
Teraz w WT wygląda to tak, że nawet na początku gry jestem zmuszony do stosunkowo długiego grindu kolejnych czołgów: dlatego samo rozpoczęcie "przygody" z
@t3m4: uwzglednij jedna rzecz. W WT grind nie jest tylko drogą do celu ale niejako celem samym w sobie gdyż gra nawet na niskich tierach jest bardzo przyjemna. I osobiście wole bawić się powoli zdobywając czołgi niżli męczyć się w nadziei że póżniejszymi będzie mi się grało lepiej ( moja przygody z wotem )
@aryss: i można odkrywać inne czołgi grając tylko jednym z nich (w ramach pierwszej ery w każdym razie, ale i to dobre).
Ale dojście do przyjemnych czołgów w wocie nie trwa znowu aż tak długo (bo to 4-6 tier dla większości linii), a kolejne maszyny, a wraz z nimi coraz lepszy gameplay, na początku przychodzą dość
Jak zaczynałem grać czołgami to odblokowywałem nowy czołg na 1 erze co 2-3 bitwy, potem było trochę wolniej, ale nie dłużej niż w WoT.
@t3m4: uwzglednij ze Stug ma battlerating 2.7 czyli jest juz mozna powiedziec prawie czolgiem II ery :P ( jest najdrozszy z I )
@aryss: o, tego nie wiedziałem... :) Pamiętam, że w becie niszczyłem nim wszystko co żywe, więc chciałem teraz jak najszybciej go odblokować i spamować HEATami na lewo i prawo.