Wpis z mikrobloga

@Luxik: @profesorek92: dzięki.

Teraz mając zdjęcie wyciągam wniosek, że do obejrzenia takich rzeczy przydałoby się potwierdzenie. Klikasz w powiązane oznaczone 18+ to wyskakuje informacja z potwierdzeniem, czy na pewno chcesz otworzyć (oczywiście miniaturka ukryta). Ale usuwaniu ciągle jestem przeciwny.
  • Odpowiedz
@gtk90: też za starych czasów rotten przeglądałem, ale tu niejednokrotnie jest gorzej. Nie tylko wypadki, ale sporo innych p------------h działów. Kiedyś tam byłem, nie wrócę więcej.
  • Odpowiedz
@NormanStansfield: Pozwolę się nie zgodzić. Wiadomo, że wykopem to nie wstrząśnie, ale jak widać choćby z wykopu właściwego, wielu się wkurza ze mną włącznie.
  • Odpowiedz
@Shepard: Dla mnie "otwarte złamanie" byłoby dużo bardziej obrzydliwe niż zdjęcie lekko spuchniętego martwego gościa. Bez przesady O_o Jednego brzydzi cośtam, drugiego coś innego. Niefajnie jak ktoś swoimi prywatnymi odczuciami kieruje się w takich sprawach i odbiera ogółowi możliwość zdecydowania za siebie, tym bardziej że jak widać większości nie podoba się usunięcie tego. Było wyraźnie napisane co jest na zdjęciu, wyraźnie zaznaczone że mocne, nie traktujcie użytkowników jak 7-latków.
  • Odpowiedz