Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +2
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zamowiona pizza dotarla do mnie ponad godzine pozniej niz przewidywano, zadzwonilem do pizzeri i tlumaczyli sie, ze pizzaportal nie daje im mozliwosci podania czasu dostawy dluzszego niz godzine. Wydaje mi sie to totalnym bullshitem, czy zostalem przez nich po prostu oklamany?
Dla ciekawskich byla to pizzeria Bonello w #gdansk
ja często dostaje np 85 minut
i w miarę szybką dostawę mają
za to bonello ma świetne sosy, a, że mam blisko to zawsze zamawiam z familii (małe robią smaczniejsze niż duże i bardziej się opłacają 2 małe niż 1 duża) a do bonello idę po sosy. :P