Wpis z mikrobloga

@Aragon: no to patrz: cien mordoru teraz w boxie kosztuje ok 180zl. kupujesz sobie boxa za 180zl, przechodzisz max w tydzien i odsprzedajesz za 160zl. jestes stratny 20zl. kupujac cyfrowke tych pieniedzy juz nigdy nie odzyskasz. gdybys mial cos innego niz ios to sam bys to ogarnal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aragon: Generalnie to o ile cena jest ok tak warunki niezbyt dobre bo dostajesz login i hasło żeby pobrać grę tylko jeden raz. Teraz jeśli będziesz miał awarię dysku, zmienisz konsole, usuniesz grę to możesz się z nią pożegnać. Generalnie na dłuższą metę się to totalnie nie opłaca.
  • 0
@Re-volt: mam zycie, widac po tym, ze nie jestem bordo i nie bede gral tydzien non stop, zeby zaraz odsprzedac gre na allegro. Co do ios, to wyczuwam lekkie pieczenie rozgwiazdy.

@diwi: dzieki ;).
@Aragon: ogolnie sie nie oplaca. Kupujac uzywke na allegro, pograsz, ograsz i pozniej ja sprzedasz tracac zazwyczaj 20-30zł. Kupujac cyfrowke na allegro nie masz opcji sprzedazy, a jak Ci sie znudzi i usuniesz to juz nigdy nie pobierzesz jej spowrotem.