Aktywne Wpisy

BONAMERA +894
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
źródło: bonamera-BF2
Pobierz
smuteczek2000s +27
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
źródło: temp_file2395915710417169548
Pobierz

Wczoraj na naszym wykopowym ts3.msurma.net kilku śmieszków puszczało muzykę poprzez szeptanie do wielu użytkowników naraz. Oczywiście dostali już za to po banie. Jednak mam tu dla Was na przyszłość mały protip.
Pierwsza opcja sprawi, że tylko osoby z waszych kontaktów będą mogły do Was szeptać, a druga opcja, że nikt.
No i oczywiście wielu z Was nie wie, że administracja TeamSpeaka cały czas czuwa. Proszę się szybciutko w takich sprawach zgłaszać do: @anonim1133 @wielkanoc @surma i @Famina - będziemy banować. Bo większość z Was nic nie powie, tylko się męczy na kanałach z jakimiś trollami puszczającymi muzykę.
źródło: comment_5bSk1Lo7OgXGDBPxFUW2euOVb0ur4FZq.jpg
PobierzCtrl + F i wpisujecie np. "Famina".
Komentarz usunięty przez autora
i_client_needed_whisper_power? :)
piokom123 podesłał ci rozwiązanie tutaj :)
i_client_needed_whisper_poweri_client_needed_poke_powerod razu też jeśli jeszcze nie jest ograniczone.