Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +69
I tak nikt nie zauważy :3
janekhe +125
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3604567,wroclawianie-podzieleni-w-sprawie-pasow-dla-rowerow-w-centrum-dyskusja,id,t.html
#wroclaw #rower
rozwaliło mi łeb.
Mam nadzieję że za realizację tego projektu zabiorą się jak najszybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesli komus sie ten pomysl nie podoba, przeszkadza mu itd... to imho powinien miec mozliwosc wyrazenia tego sprzeciwu.
Bol dupy poki co to ty masz na jakis artykul z wroclawskiej, ktora jak nie ma porzadnego dzwona na miescie, nie ma o czym pisac i tworzy takie potworki przy uzyciu oszolomow z ichniego forum.
A jaki ja mam ból dupy? To że napisałem że to kolejny artykuł o niczym który tylko wzmaga hejt? Gdzie widzisz ból dupy? Napisałem to raz i tyle.
Porownanie do wyborow z deka nie trafione. Bo tu masz glosowanie za inwestycjami miejskimi ktore beda dotyczyc szeregu osob. I imo powinno miec to raczej forme referendum. Pomiajajc juz to ze gro osob o tym budzecie nawet nie slyszalo.
No i argumentacja mojego bólu dupy naprawdę wyjaśnia wszystko.
I pewnie sporo tych glosow any na tym sie opiera.
Mnie rowerzysci ani zieja ani grzebia chociaz
Z tym się