Aktywne Wpisy

KingaM +39
15 lat na wykopie, tysiące rozmow z mireczkami, a dobrze rokowało i robiło to jedynie paru, z czego 90% na wykopie już nie pisze i ciągle znajomość się urywa przez ghosting, nie wiem co jest ze mną nie tak, wcale nie przedłużam i sama wychodzę z propozycją spotkania ale najczęściej do niego nie dochodzi
#randkujzwykopem ktos powie że wybrzydzam za mocno,że hipergamiczna ze mnie bestia, że każdy ma wady sratatatata...BZDURA! Są róże
#randkujzwykopem ktos powie że wybrzydzam za mocno,że hipergamiczna ze mnie bestia, że każdy ma wady sratatatata...BZDURA! Są róże

onucoutkajpysk +153
Ah już nie mogę się doczekać jak Donald Tusk powróci do ilości ministrów, viceministrów oraz innych stanowisk do poziomu z roku 2015. Obniży także wydatki na KPRM, to poziomu sprzed rzadów PiSu.
Bo obniży prawda? Bo powróci prawda?
Jasne.
Jedyne co zobaczymy to fikołki poewskich fanatyków, ktorzy usprawiedliwia każde kłamstwo swojego rudego idola.
Dla dzieci nie będzie pieniędzy.
Ale dla polityków POKO CZOKO zawsze się posadki dobrze płarne znajdą. Brak stanowiska? To
Bo obniży prawda? Bo powróci prawda?
Jasne.
Jedyne co zobaczymy to fikołki poewskich fanatyków, ktorzy usprawiedliwia każde kłamstwo swojego rudego idola.
Dla dzieci nie będzie pieniędzy.
Ale dla polityków POKO CZOKO zawsze się posadki dobrze płarne znajdą. Brak stanowiska? To

- online nie działa
- aut na początku jak na lekarstwo
- tory jakoś tak mało zróżnicowane
- wyjedź trochę za trasę, a już gra odlicza i po 3 sekundach wrzuca na tor
- SI bardzo nierówne, a jak gracz zostanie trochę z tyłu to SI zwalnia i daje się dogonić
- SI jeździ gęsiego praktycznie (wszyscy w kupie)
- raczej niemożliwe jest odsadzić rywali, bo jak jedziemy bezbłędnie to SI też tak za nami jedzie
- system sterowania autami przyjemny i różny w zależności od auta
- graficznie jest okej, ale nie powala
- widownia nadal wygląda jak makieta
- system kolizji jest cieniutki,
- da się przejechać trasę obijając się od band,
- często opłaca się pierdyknąć pełną prędkością w bandę i kontynuować wyścig (rzadko się zdarza, że auto obróci się w przeciwnym kierunku od trasy),
- warunki pogodowe to dla mnie lipa, czy mokro czy nie to jeździ się podobnie,
- gdy pada śnieg to na trasie tylko mokro jakby padał deszcz,
- w górach trasa powinna być ślizga, a taka nie jest,
- drift moim zdaniem cieniutki,
- modele aut i wnętrz zrobione świetnie,
- tak jak w Gridzie czy NFS nie umiałem grać z kamerą z kokpitu, tak tutaj ta kamera jest najlepsza,
- plotki ze stali nie do obalenia,
- jedyna rzecz, którą można przewrócić to znaki na drodze i pachołki,
- niewidzialne ściany :D np łąka, na którą nie idzie wjechać.
To tyle, jak macie pytania to pytajcie.
#ps4 #gry #driveclub
- często opłaca się pierdyknąć pełną prędkością w bandę i kontynuować wyścig
@Omka: czyli NFS ma po prostu nową nazwę :)
- plotki ze stali nie do obalenia,
- jedyna rzecz, którą można przewrócić to znaki na drodze i pachołki,
- niewidzialne ściany :D np łąka, na którą nie idzie wjechać