Wpis z mikrobloga

@EOS: powiem tak czekałem na ta gre, kupiłem w dniu premiery i po 24 dniach nie miałem juz co do roboty, bo max lvl byl full set byl, a pvp i WvW sie znudzilo. Tak się twórcy zarzekali ze 80 to nie end game ale się chyba pomylili.
@viejra:

powiem tak czekałem na ta gre, kupiłem w dniu premiery i po 24 dniach nie miałem juz co do roboty, bo max lvl byl full set byl, a pvp i WvW sie znudzilo. Tak się twórcy zarzekali ze 80 to nie end game ale się chyba pomylili.

this.
@EOS: imho pierwsza część znacznie ciekawsza. Zakończenie gw2 skopali równo. Jak masz 80lvl i full set to co już warto uciekać na wvw.
@EOS: wiesz ja na tym nic nie straciłem bo kupiłem bodajże za 160zl klucz, natomiast gdy kończyłem gre była na nią niesamowita zajawka i sprzedałem konto na allegro za 400zl
@EOS: @viejra: @osael: To wszystko zależy z kim się gra. Jak się ma fajną gildie to i chęć do gry się znajdzie. Np mój kolega zaprzestał grać w gw2 na jakieś 2-3 miesiące i po powrocie do gry gildia mu zafundowała zbroje w nagrode :).
@DzordzioRomani: miałem zajebista gildie, bez nich czuje ze moja przygoda skończyłaby sie po 10 dniach bo mniejwięcej tyle potrzebowałem na wbicie 80lvl ;) Serio za szybko w tej grze się expi i ogólnie zarabia itp, grając już dłużej z dobrym setem potrafiłem wyciągnąć 5złota na godzine co dla mnie jest czyms smiesznym. Za łatwą tą gre zrobili, gdyby nie WvW i niektóre Dungi nie byłoby co w niej robić.