Wpis z mikrobloga

@Floki: Nie ale na windows phone można zainstalować androida. (nie warto)

Jak już maksymalnie na siłę tego potrzebujesz to zainstaluj aplikację na pc przez bluestacks i streamuj obraz przez vnc xD
  • Odpowiedz
@Floki: Sprzętowo, coś jak konsola vs high-endowy PC. Telefony z WP to wszystko chińskie, przestarzałe komponenty, płaci się głównie za markę.
  • Odpowiedz
@Shaki: (okiem laika)To jak to jest, że na tych przestarzałych komponentach WP śmiga, a na telefonach innej marki, o podobnych parametrach Android się tnie niemiłosiernie?
  • Odpowiedz
@Floki: Bo WP to bardzo lekki system ale za to bardzo słabo rozbudowany i z małą ilością możliwości. To tak jakbyś założył sobie plecaczek z taśmą klejącą, prowiantem na jeden dzień i długopisem. A Android to turystyczny, wielki plecak, obładowany żarciem na dwa tygodnie i miliardem różnych innych przedmiotów które mogą ci się przydać. No i niestety, 13 letni wątły chłopiec takiego plecaka nie udźwignie. Potrzebujesz silnego, wytrenowanego mężczyzny. I
  • Odpowiedz
@Floki: Taki miałem plan początkowo, ale potem stwierdziłem że w sumie jutro i tak zapiernicz na uczelni to nie mam czasu gównoburzować :<
  • Odpowiedz