Aktywne Wpisy
spirityfree +1
Myślicie, że jako różowa lvl 27 zarabiająca 7k i z wyglądu 7-8/10 mogę sobie przebierać w facetach na #tinder (interesują mnie tylko poważne związki, docelowo rodzina itp)
Do tej pory zawsze wybierałam średnich urody, mało albo średnio zarabiających i wyłażą z nich kompleksy.
W jaką górną półkę niebieskich mogę celować?
#pytanie #zwiazki
Mam za sobą dwa dłuższe związki, nie korzystałam jeszcze z tindera ale czytam tag
Do tej pory zawsze wybierałam średnich urody, mało albo średnio zarabiających i wyłażą z nich kompleksy.
W jaką górną półkę niebieskich mogę celować?
#pytanie #zwiazki
Mam za sobą dwa dłuższe związki, nie korzystałam jeszcze z tindera ale czytam tag
cherrz +78
Wykopki jadą po Lewandowskiej, że sobie tańczy dlatego bo jedyne czego doświadczyli od kobiet to odrzucenia i odruchów wymiotnych, gdy patrzyły na ich polskie, zapijaczone ryje. Stąd teraz próba "odegrania" się. Czy jakiś psycholog może potwierdzić moją tezę?
#lewandowska #psychologia #lewandowski
#lewandowska #psychologia #lewandowski
http://www.rp.pl/artykul/16,1146097-Kreml-zainteresowal-sie-wspolpraca-z-partia-Janusza-Korwin-Mikkego.html
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-kreml-zainteresowany-wspolpraca-z-januszem-korwin-mikkem/5pf2c
#!$%@?, że odmówił. "Sensacja" jest. Ale jak do tego zdołali wmieszać "kase z Brukseli" to ja doprawdy nie wiem ;) "Rzeczpospolita" coraz bardziej puka w dno.
#bekazlewactwa #korwin #jkm #rosja #ukraina
@LibertyPrime: Co z tego odmowił jak swoje robi a cala masa ludzi i zapewne trolli z logami KNP w Avatarach na fejsie i Youtube jedzie po Ukriancach i mniej lub bardiej otwarcie lobbuje za rosyjkim stanowiskiem.
Ich zadaniem jest nie dopuszczenie KNP do wygranej, ani nawet do wprowadzenia ich do sejmu.
Kolejny przykład: @Myrten
@LibertyPrime: Ale on odmowil nie ze wzgledu na temat konferencji ale brak czasu i na drugim miesjcu ze wzgledu na jakies niepoważne osoby ktore tam były. Czyli gdyby mial czas i nie bylo jakiejs osoby/ób to chetnie pojechałby co sam stwierdził.
@ediz4: To znaczy jaka?
1. Ruscy okupują Ukrainę? Okupują.
2. Wysyłają sprzęt ze swojego terytorium? Wysyłają.
3. Anektowali Krym wbrew Memorandum Budapesztańskiemu? Anektowali.
4. Walą z pomiędzy bloków? Walą licząc na ostrzał armii ukraińskiej w cywili.
Takich punktów mnogo.
Ja wrzucam fakty, a nie zakłamuję historię i działania. To Rosja jest agresorem, a nie Ukraina.
1. Ukraińcy zakłamują historię - zakłamują
2. Dają medale mordercom - dają
3.Stawiają pomniki mordercom Polakom - stawiają
3. Mają jednostki które są podejrzane o zbrodnie wojenne - mają
Trzy pierwsze sprawy mimo naszego zaangażowania w pomoc. Ten niby prorosyjski Janukowycz działał w tych sprawach zupełnie odwrotnie. Mamy 2 proeuropejski rząd na Ukrainie i drugi pluje nam w twarz jako narodowi który nie szanuje swoich obywateli. Jeżeli ich zbliżenie z
2. Dają medale mordercom - dają
3.Stawiają pomniki mordercom Polakom - stawiają
3. Mają jednostki które są podejrzane o zbrodnie wojenne - mają
@ediz4: Ale to jest skutek agresji Rosji! Pomników nie widziałem, aby stawiali w ostatnim czasie, natomiast czytałem o statusie kombatantów dla dziadków z UPA czy tam OUN - nie pamiętam o które chodzi. Nie domyślasz się po co to jest? Skoro działacze
A co do punktu 1 to czekamy na oficjalne stanowisko władz Ukraińskich w sprawie Wołynia. Nasłuchałem się już masy wypowiedzi w których zakłamuje się tą sprawę i to wysoko postawionych person. Na odkłamanej historii można jedynie budować poprawne stosunki. A silne