Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +14
Zacznijcie pić w pogodę, jak obecna 3-4l wody dziennie. Badania Narodowego instytutu zdrowia człowieka (PZH) nawet mówią o tym, że statyczny „bystry” Polak pije okolo 1l w szczytach do półtora litra wody dziennie. Plus do tego w perspektywy pracy medyka mając do czynienia z pacjentami co doznali udaru cieplnego to albo odwodniony i dopity jeszcze alkoholem, albo dwie szklanki wody dziennie, a potem „POGOTOWIE! MORDERCZE UPOŁY MNIE ZABIJAJO”. Zabija was głupota i
źródło: IMG_8923
Pobierz
Minieri +99
No i spełniło się moje życzenie - sobotnia nocka wybitnie spokojna. Trafiły się oczywiście głośne grupy imprezowiczów, ale wszyscy grzeczni i z kulturą, a to w przypadku podpitych grup nie zdarza się zbyt często - zazwyczaj znajduje się chociaż jeden osobnik który próbuje popisać się przed resztą. Często też skracają dystans i mówią do mnie od razu na Ty, co jest ok, ale tylko kiedy brzmi to "mógłbyś to piwo dać z
źródło: temp_file7821751050977836940
Pobierz

Ale kiedy ktoś strajkuje i górników proszą o pomoc w strajku to już są ok.
Prawda jest taka, iż każdy po zjechaniu pod ziemie nie wrócił by następnego dnia do pracy za taką płace a pewnie nawet jak by płacili 3 razy tyle. Nie macie pojęcia zielonego jak wygląda praca górników pod ziemią. Górnik po 25 latach pracy pod ziemią wyda większość tych swoich "zajebistych" pensji aby się leczyć drogie operacje zniszczone zdrowie o tym #!$%@? bęcwały wykopowe nie myślicie ?!
A więc przedstawię Ci durniu jak krowie na miedzy.
Nie górnik Cie okrada ze 100mln jak już tylko polityk który się zgadza na postulany górnika.
A górnika nie zmienisz na swoją modłę bo jest i pozostanie górnikiem. Możesz zmienić jedynie polityka na takiego który mu nie da 100mln bo ma takie poglądy że to złe. Czy widzisz w tym logiczną
Moze rozszalaly Korwin by nie dal chociaz nie wiadomo bo na razie tylko #!$%@? o tym co by zrobil, a nie rządził, a i tak mocy decyzyjnej miec nie
Ale smuty #!$%@? życiowa #!$%@? :). Jak Ci tak źle i skoro mówisz że nie da się zmienić władzy to co tu jeszcze robisz #!$%@? ?